Techne Summit Dubrovnik

Techne Summit Dubrovnik

Dubrovnik će ovog svibnja biti domaćin Techne Summita, konferencije koja postoji još od 2012. godine, a u Hrvatskoj se održavao prije dvije godine, također u Dubrovniku. Na konferenciji će se okupiti investitori, startupi i poslovnjaci iz čitave regije, a očekuje nas na desetke kvalitetnih govornika, predavanja, radionica i dobrog networkinga.

Techne je nastao u Aleksandriji u Egiptu 2012. godine, a tijekom godina izrastao je u drugi najveći tehnološko-poslovni događaj u Egiptu. Iza projekta stoji Alex Angels, jedna od najvećih mreža poslovnih anđela te države, a ovogodišnje izdanje u Dubrovniku označava prekretnicu u postojanju Techne Summita te iz organizacije napominju kako će se upravo u Hrvatskoj predstaviti nova strateška partnerstva te proširiti mreža investitora po Mediteranu. Na Techne Summitu u Aleksandriji prošle godine sudjelovalo je više od 130 govornika, a konferenciju je posjetilo više od 6000 ljudi.

U Dubrovniku nas ove godine čeka više od 20 predavača, poslovnjaka i investitora, između kojima su i voditelj Global Startup Awardsa Ricardo Maia i Julian Costley, investitor i predavač na London Business School  te mnogi drugi.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama!