Software Sauna Meetup: Scaling Agile with Juhana Huotarinen

Software Sauna Meetup: Scaling Agile with Juhana Huotarinen

Novo izdanje Software Sauna Meetupa donosi nam razgovor s Juhanom Huotarinenom, ekspertom za agilnu transformaciju.

O agilnom poslovanju i transformaciji velikih sustava na ovaj novi način poslovanja govorit će se ovog mjeseca na novom izdanju Software Sauna Meetupa u Zagrebu. 

Gost ovog događaja bit će Juhana Huotarinen, iskusni Agile trener i Scrum Master s više od 15 godina iskustva u ovom području. Juhana je u posljednje vrijeme radio na nekim od najvećih projekata digitalizacije u Finskoj, uključujući rad s institucijama poput Agencije za transport i komunikacije Finske, Nacionalnim odborom za obrazovanje republike Finske i drugim važnim klijentima. Juhana danas radi za Gofore, tvrtku koja se specijalizira upravo u digitalizaciji i posluje u pet zemalja Europe.

Juhana će govoriti o svojim iskustvima skaliranja agilnih sustava, a teme koje će pokriti bit će i organizacija, Scrum, Scaled Agile Framework i druge.

Nakon prvog predavanja, poslušat ćemo i panel raspravu na kojoj će osim Juhane sudjelovati i Jussi Riihelä, digitalni ekspert koji je, između ostalog i projektni menadžer, scrum master, product owner, account menadžer i voditelj tima. Panel rasprava će se ticati ponajviše toga postoji li mogućnost raditi u potpunosti agilno i kako razvijati softver na ovaj način.

Na događaj se možete prijaviti putem službenih stranica.