SmartNinja tečaj: Ljetna škola Programiranje za početnike – Python (ONLINE)

SmartNinja tečaj: Ljetna škola programiranja za početnike – Python (ONLINE)

Polaznici tečaja naučit će temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima te će se, nakon položenog tečaja, bez poteškoća moći prebaciti na drugi programski jezik. Tečaj se održava od 17. kolovoza uživo putem interneta, a još je uvijek moguće prijaviti se za early bird cijene!

Tečaj traje 4 tjedna, odnosno, 8 predavanja, i u potpunosti je prikladan za početnike. Predavanja se održavaju dva puta tjedno (ponedjeljkom i srijedom) od 18:30 sati do 20:00 sati u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom, a sve što je potrebno ponijeti je vlastiti laptop i punjač.

Okosnica tečaja je stvaranje 10 različitih računalnih programa, a završnim projektom stvara se program u Pythonu koji će prikupiti željene podatke (pomoću API-ja) s web stranica. Ovakav program je vrlo koristan za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za bilo koga tko mora pronaći i obraditi online informacije. Svi projekti s tečaja daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti što je znanje koje možete uključiti kao jednu od vještina u vašem životopisu.

Tečaj se održava uživo putem interneta, odnosno videopoziva, a sva predavanja koja se održe online, bit će i snimljena te će polaznici dobiti pristup snimkama. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja.

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika, a ranom prijavom može se osigurati early bird cijena koja iznosi samo 1,399.00 kn, dok regularna cijena iznosi 1,999.00 kn.

Prijavi se ovdje!