Skill Box: ''Od pripravnika do člana Uprave'' - Irena Miličević Vukoja

Skill Box: ”Od pripravnika do člana Uprave” – Irena Miličević Vukoja

Irena Miličević Vukoja, nova je predavačica Skill Boxa, iz područja komunikacije i employer brandinga. 

Svoju je karijeru započela kao pripravnik u Konzum d.o.o. Sarajevo, u sklopu Agrokor grupe, a daljnji razvoj, rekli bi, bio je by the book, uz puno rada i učenja, od pozicije pripravnice do rukovoditeljice pa na kraju direktorice marketinga i člana uprave te iste korporacije.

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj

 

Tko je Irena Miličević Vukoja?

Nakon diplome magistrice na IEDC-Bled poslovne škole za management odlučila je proširiti svoje horizonte u smjeru poslovne komunikacije i psihologije kako kroz NLP tako kroz različite edukacije – formalno i neformalno obrazovanje.

Voli promjene, svakodnevno traži nove izazove, a kroz dinamiku i želju za osobnim rastom, poticajno djeluje i na svoju okolinu koju gura naprijed i za koju želi da raste paralelno s njom jer zdrava konkurencija samo nas čini još boljima. Vođena motom – ‘Kroz život nas treba voditi glad, želja za znanjem. – Irena je najbolji primjer uspješne osobe i poduzetnice koja je shvatila da se jedino konstantnim usavršavanjem i učenjem, može penjati stepenicama uspjeha. S toga nikako ni ne čudi, što je Skill Box prepoznala kao odličan alat za učenje i odlučila biti dio istog.

Irenine inicijative

Prije dvije godine se iz dugogodišnjeg iskustva u korporaciji otisnula u neizvjesne poduzetničke vode kroz svoju marketinšku agenciji Prefix, čiji je cilj ponuditi tržištu malo drugačije projekte i drugačiji pristup kreativnom i strateškom poslovanju kroz prizmu consultinga, PR-a i kreative ali i kroz neke nove globalne trendove kao što su Employer branding te Employee advocacy, a dodatno uz to pokrenula je regionalni Woman.Comm Club s namjerom da promovira i jača ulogu žena u komunikacijskoj industriji. 

Puna znanja i iskustva, originalna, tvrdoglava i uporna, Irena je za dvije godine stvorila brojnu i utjecajnu organizaciju žena u regionalnoj kreativnoj industriji. Njena strast, a prije svega iskrenost u promjeni u društvu, dočekana je s velikim odobrenjem, te tako sad njena regionalna zajednica broji više od dvjesto članova. Njen cilj je stvoriti vodeće društvo žena iz komunikacijske industrije u regiji koje pruža podršku napretku žena u njihovom ostvarivanju svog punog potencijala na istaknutim voditeljskim pozicijama, a sve to kroz stvaranje kulture pripadanja i međusobne podrške, kroz poticanje zajedništva i dijeljenje znanja i iskustva te podržavajući inovacije i pozitivne promjene koje oblikuju budućnost komunikacijske industrije. 

Teme Skill Box predavanja:

  • Korporacija ili privatni business
  • Woman.Comm
  • Poslovni plan projekta
  • Strategija i rješavanje problema
  • Tko je pravi leader 
  • Pokretanje kampanje
  • Generacija Z 
  • Employer Branding

Besplatna lekcija na Skill Box You Tube kanalu

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj

Postanite korisnik Skill Box digitalne platforme i odaberite pretplatu koja Vam najviše odgovara – https://skillboxclub.com/pretplata/