Skill Box: "Iskrenost kao oružje u komunikaciji" by Natko Beck

Skill Box: “Iskrenost kao oružje u komunikaciji” by Natko Beck

Dr. Natko Beck novi je predavač Skill Boxa

Dr. Natko Beck liječnik je koji svojim djelovanjem i vlastitim primjerom u praksi želi unaprijediti i poboljšati standard komunikacije u zdravstvu i općenito.

Natkov pristup

Njegov humanistički pristup kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju ruši sve predrasude o odnosu liječnika i pacijenta. Svoju ulogu posrednika između pacijenata i kliničkih profesionalaca te kreatora nacionalnih politika vidi kao veliku motivaciju s ciljem da se premosti jaz između različitih dijelova sustava te na taj način doprinese osiguranju odgovarajuće zdravstvene skrbi.

Njegova misija je približiti medicinu i znanost široj javnosti kako bi se potaknula znanstvena i zdravstvena pismenost. Zagovara suradnju i multidiscipliniranost  zajedno s ostalim dionicima u sustavu zdravstva kako bi se medicinski autoritet gradio empatiziranjem I primjenom znanja i ekspertize.

Koristeći različite platforme od medija do društvenih mreža svojim istupima u javnosti želi stvoriti relevantno i dostupno okruženje za komunikaciju tema o zdravlju s ciljem preventivnog djelovanja.

“Back together summit”

Iz tih nastojanja natao je “Back together summit” koji se održava  već treću godinu za redom, 16.-18. Lipnja 2023. u Zagrebu. Summit u focus stavlja različit i releventan medicinski sadržaj ciljano usmjeren ka očuvanju zdravlja pojednica. Summit okuplja najuglednije hrvatske stručnjake iz područja medicine, znanosti i komunikacija koji će  obraditi brojne zanimljive teme poput uloge umjetne inteligencije u medicini, važnosti osovine crijeva i mozga, opasnosti i prednosti utjecaja društvenih mreža, načinima zdravog game-inga te kako se nositi s hormonalnim promjenama.

O Natku

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2007. godine, radiologiju je specijalizirao na KB Sveti Duh gdje se potom i zaposlio kao radiolog.

Doktor Beck do sada je surađivao i danas surađuje s brojnim zdravstvenim ustanovama i poliklinikama, a voditelj je Odjela radiologije u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Time je povezao svoje dvije velike ljubavi – medicinu i djecu.

Natko u medijima

Od 2018. prvi je naš liječnik influencer, a kao svojevrsna kruna njegova aktivizma na društvenim mrežama došlo mu je priznanje Hrvatske udruge za odnose s javnošću, kojim ga je proglasila najboljim komunikatorom 2020. godine.

Također, vodi i uređuje zdravstvenu emisiju ”Dr.Beck” na HRT-u, koja se bavi zdravljem, zdravstvenim stanjima, zdravstvenom sustavu i bolestima na znanstveno relevantan pritom razumljiv i zanimljiv način. U emisiji se obrađuju različite teme vezane uz zdravlje, s raznim gostima iz područja zdravstva i medicine.

 

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj

Teme  Skill Box predavanja:

  • Predstavljanje
  • Radiolog i komunikator godine
  • Medicina na društvenim mrežama
  • Doktor poduzetnik
  • Tehnologija i medicina
  • Televizijska emisija ‘Dr.Beck’
  • AI u medicini
  • Summit Back together

Besplatna lekcija na Skill Box You Tube kanalu

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj

Postanite korisnik Skill Box digitalne platforme i odaberite pretplatu koja Vam najviše odgovara – https://skillboxclub.com/pretplata/