Shift Money 2019.

Shift Money 2019.

Drugo izdanje FinTech konferencije Shift Money održat će se 18. i 19. studenog 2019. godine u zagrebačkoj Laubi.

Konferencija u čijem je fokusu prvenstveno budućnost novca govorit će i ove godine o promjenama i trendovima u industriji u kojoj su donedavno glavnu rijec vodile banke i druge klasične financijske institucije. Ove tvrtke se danas često suočavaju s konkurencijom u vidu telekoma, startupa i drugih fintech tvrtki, a upravo ovo bit će jedna od glavnih tema na nadolazećem Shift Moneyu.

Na Shift Money konferenciji očekuje se više od 1000 FinTech profesionalaca koji će kroz dva dana moći pratiti predavanja i panel rasprave o aktualnostima iz FinTech svijeta i posjetiti sajamski dio na kojem će se predstaviti 50-tak FinTech startupa, tvrtki, banaka i drugih igrača iz tog područja. Među predavačima i izlagačima očekuju se predstavnici svjetski poznatih brandova kao što su TranswerWise, Revolut i JP Morgan.

U sklopu konferencije i ove godine održat će se Shift Fintech Challenge – startup natjecanje koje će sudionicima omogućiti da predstave svoje projekte i izgrade svoju poslovnu mrežu, s naglaskom na potencijalne mentore i investitore koji im mogu pomoći da realiziraju svoje ideje. Na ovogodišnjoj konferenciji sudjelovat će predstavnici najpoznatijih fondova kao što su Techstars, 500startups, Plug and Play i drugi.

Svi zainteresirani za sudjelovanje do 15. listopada kotizaciju za konferenciju mogu nabaviti po Early Bird cijeni. Kako bi se to i očekivalo od FinTech konferencije, moguće ju je platiti na različite načine, pa tako i kriptovalutama.