Shift Dev 2019.

Shift Dev 2019.

Osmo izdanje poznate Shift konferencije krajem svibnja ove godine u Splitu će opet okupiti It stdučnjake iz zemlje i regije kako bi se development struka prikazala u što boljem svijetlu.

Među potvrđenim govornicima na ovogodišnjem Shiftu ističe se Tiffany Tse, developerka iz kanadskog ecommerce giganta Shopifyja koja je ujedno i profesorica i podučava interaktivni dizajn. Tiffany će u Splitu tako govoriti o specifičnostima rada za internetske trgovine te što se uopće očekuje od developera koji započinju s karijerom u toj industriji.

Iz Shifta napominju kako im ove godien na konferenciju dolazi i Valentin Pylypchuk, inače zadužen za odnose s webmasterima u Googleu. Na konferenciji će govoriti i Sanja Bonic, starija menadžerica za tehnologiju i programiranje u tvrtki Red Hat, a gledat ćemo i predavanje Slatera Tyranusa, osnivača startupa Indicu.

Osim navedenih govornika na Shift dolaze i Felix Rieseberg iz Slacka, Rich Harris iz NY Timesa, Boyd Multerer, osnivač Xbox Livea te mnogi drugi stručnjaci.

Do sada smo na Shiftu imali priliku slušati neke od najpoznatijihi imena iz developmenta, a ove godine organizatori obećavaju još više imena, i više kvalitetnih predavanja. Karte za osmo izdanje Shifta mogu se pronaći putem stranica konferencije, a možete za njih platiti i kriptovalutama.

Prošlogodišnje izdanje Shift konferencije u Hrvatsku je dovelo ljude iz Netflixa, GitHuba, Mozille, Microsofta i mnogih drugih uspješnih IT tvrtki. Sudionici su tako imali priliku poslušati neke od najpoznatijih stručnjaka i inovatora u svijetu tehnologije, a osim toga sudjelovali su i na preko 16 radionica. Organizatori, pak, obećavaju kako će ove godine na najvećoj developerskoj konferenciji u jugoistočnoj Europi biti još i bolje!