Series A Academy

Series A Academy

"Akademija serije A" niz je online događaja tijekom kojih investitori, osnivači i stručnjaci iz industrije daju uvide, savjete i odgovaraju na vaša pitanja u vezi prikupljanja sredstava za seriju A.

​Ovo je izvorno bio ekskluzivni događaj za tvrtke iz portfelja LAUNCHub Ventures. Međutim, unutar godinu dana, 5 od 8 kompanija koje su sudjelovale na akademiji uspješno je osiguralo financiranje Serije A i inspirirani tim uspjehom, odlučili su otvoriti Akademiju široj startup zajednici.

​Akis je partner u Lakestaru u Londonu i fokusiran je na mogućnosti ulaganja u sektore umjetne inteligencije i podataka, kao i zdravstvene skrbi. Bio je uključen u Lakestarova ulaganja u Nelly, Builder.ai, Fuse, Validio, Neko Health i AccuRx među ostalima.

Misija Lakestara je pronaći, financirati i razviti disruptivna poduzeća, a osnovao ga je Klaus Hommels i prva ulaganja uključuju Skype, Spotify, Facebook i Airbnb. Od podizanja svog prvog fonda 2012., Lakestar upravlja ukupnim volumenom od preko 2 milijarde eura u četiri fonda rane faze i dva fonda rasta.

​Tim aktivno savjetuje i podržava portfeljske tvrtke u marketingu, zapošljavanju, tehnologiji, razvoju proizvoda i regulatornom uvidu, prateći osnivače od početka do rane faze, faze rasta ili izlaska. Lakestar trenutno ima ulaže u Neko Health, Revolut, GetYourGuide, sennder, Fuse, Public.com, builder.ai, Nelly, Terra Quantum, IsarAerospace, accuRx, Rhino i Auterion.

​Ne propustite ovu priliku upoznati Akisa, steći uvide iz perspektive investitora i saznati više o procesu prikupljanja sredstava.