Seedstars Summit 2019

Seedstars Summit 2019

Seedstars World (SSW), najveće startup natjecanje za tržišta u nastajanju i brzorastuće startup ekosustave, od 2. do 5. travnja bit će domaćin šestog uzastopnog Seedstars Summita smještenog u gradu Lausanne u Švicarskoj.

Na summitu će se predstaviti novi format, fokusirajući se prvenstveno na pet ključnih industrija – financije, zdravstvo, obrazovanje, poljoprivredu i energiju kako bi se pokušali riješiti problemi novih globalnih izazova i pronašla učinkovita tehnička rješenja za svaki sektor.

Kao poduzetnički forum za tržišta u nastajanju, summit će okupiti više od 1200 sudionika, što uključuje više od 80 startup timova, poduzetnike, ulagače, poslovne stručnjake i mentore iz više od 75 zemalja diljem svijeta.

3u1 program: Radionice, bootcamp i predavanja

Ovogodišnji istaknuti program činit će pet ključnih radionica usmjerenih na industriju, gdje će posvećena skupina stručnjaka rješavati izazove iz svakodnevice određene skupine i zemlje primjenjujući različite metodologije, poput kolegija za identifikaciju problema i razmjenu ideja, koje su osmislili iz organizacije Seedstarsa.

Prva dva dana natjecanja obilježit će bootcamp za unaprijed odabrane startup timove koji će pokušati poboljšati svoju strategiju rasta i sudjelovati u individualnim sastancima s mentorima iz vodećih svjetskih tvrtki kao što su Google, Udacity, Merck, Amazon, IBM i mnogih drugih. Tijekom bootcampa održat će se i forum investitora koji će upoznati svjetski poznate investitore sa startupima Seedstars World-a. Očekuju se i govori renomiranih stručnjaka, uključujući Fabia Cannavalea, izvršnog direktora tvrtke lastminute.com.

Posljednji dan summita obilježit će dva predavanja koja će se odvijati paralelno:

  • Main Stage predavanje gdje će polaznici dobiti priliku upoznati i učiti od svjetskih poduzetnika kao što je Anthony Ndungu, osnivač platforme za obrazovnu tehnologiju Kytabu.
  • Breakout Stage predavanje koje će biti usmjereno na raspravu o najpopularnijim trendovima današnje tehnologije kao što su blockchain, umjetna inteligencija, strojno učenje, mirovne inovacije…

Biranje Seedstars prvaka

Seedstars Summit označava i kraj Seedstars World Competitiona, natjecanja iz 2018. godine koje se održalo u 75 zemalja diljem Afrike, Azije, Latinske Amerike, Istočne Europe i Bliskog istoka. Tijekom natjecanja izabrano je 67 startup timova koji su pozvani na summit, a koji će na Seedstarsu imati priliku predstaviti svoj poslovni model. Najdojmljiviji model osvojit će titulu Seedstars Global Winnera i dobiti do milijun dolara kao poticaj za daljnji razvoj ideje.

Ako želite prisustvovati događaju potrebno se prijaviti za medijsku propusnicu, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije.