Search Inside Yourself

Search Inside Yourself

Krajem ovog mjeseca u Kraš Auditoriumu u Zagrebu održat će se po prvi puta konferencija Search Inside Yourself. Ideja iza ovog događaja je pokazati kako Google upravlja ljudskim potencijalima te je prvenstveno namijenjena HR stručnjacima i menadžerima.

Glavna tema konferencije bit će program Search Inside Yourself koji koristi neuroznanost kako bi poboljšao produktivnost, razvio vještine vodstva i emocionalnu inteligenciju te pomaže djelatnicima u nošenju sa stresom. Razvijen je za Google, a danas ga koriste mnoge tvrtke diljem svijeta.

Na konferenciji će govoriti Deiric McCann, stručnjak za angažman zaposlenika i stručnjakinja za razvijanje sposobnosti djelatnika i efikasnog vodstva Svea von Hehn, koja je najavila svoje predavanje:

Veselim se susretu s polaznicima koji žele naučiti više o vodstvu u ovom vremenu kompleksnosti. Kako se nositi sa svakodnevnim životnim izazovima, uspješno igrati različite uloge koje imamo, ispunjavati očekivanja uz neizvjesnost i događaje koji nas ometaju? Uz alate koje vam pružaju mindfulness i emocionalna inteligencija, možete biti smireniji, jasnog uma, suosjećajni, uz manje stresa.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama.