Sean Ellis Masterclass: Četverosatna radionica s kreatorom growth hacking metodologije

Sean Ellis Masterclass: Četverosatna radionica s kreatorom growth hacking metodologije

Dan nakon konferencije SuperMinds ft. Sean Ellis: Don’t code what you don’t understand, Sean Ellis će u Zagrebu održati četverosatni masterclass za 30 polaznika.

Masterclass se odvija na engleskom jeziku, a podijeljen je u četiri modula po 40 minuta u kojima će prijeći sve od osnova growth marketinga do naprednih vještina potrebnih za održiv rast. Uz teoriju, polaznici će sa Seanom proći praktične vježbe na kojima će moći na stvarnim primjerima isprobati naučeno.

Moduli koji očekuju polaznike su sljedeći

1. Ključni faktori u održivom rastu

U ovom modulu Sean s polaznicima istražuje kako odrediti i prilagoditi dobar product-market fit te zašto je on krucijalan za poticanje rasta.

2. Otkrivanje glavne metrike rasta i što je pogoni

Kako otkriti metriku koja će vam biti zvijezda sjevernjača u pokretanju razvoju proizvoda (“North Star Metric”) te identificirati glavne poluge koje utječu na rast proizvoda.

3. Visokoučinkovito eksperimentiranje

U trećem modulu Sean će s polaznicima proći kako dinamično testirati tržište, osmisliti testiranja, analizirati rezultate te koje su vještine i uloge potrebne u growth timu.

4. Napredne vještine za growth hacking profesionalce

Posljednji modul nadogradnja je na temeljne growth hacking vještine. Bavit će se razumijevanjem dinamike između različitih faktora koji utječu na rast te kako uspostaviti kulturu rasta u kompaniji.

Masterclass omogućavaju Superology i Sportening pa je on za sve sudionike potpuno besplatan, a selekciju polaznika među prijavljenima će također napraviti te dvije firme. Na Masterclass se mogu prijaviti svi zainteresirani za razvoj proizvoda i s iskustvom u developmentu ili upravljanju proizvodima.

Prijaviti se možete putem posebnog linka: Masterclass with Sean Ellis

_________

Sukladno nužnim epidemiološkim mjerama koje su stupile na snagu 1. rujna* za javna događanja i okupljanja, preporučeno je da svi sudionici posjeduju EU digitalne COVID potvrde. EU COVID potvrdu možete najbrže izvaditi preko sustava e-Građani ili u ljekarnama.

Događaj će biti organiziran u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, ali u slučaju da polaznik/ica ne posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu, morat će tijekom cijelog vremena trajanja događaja nositi zaštitnu masku.