ScaleIT 2019.

ScaleIT 2019.

Skaliranje je boljka i problem velikog broja startupa koji su sa svojim idejama dobro počeli, ali sada ih trebaju razviti i skalirati u prave održive tvrtke. Srećom, događaji i platforme poput ScaleIT-a koji se ove godine održava po peti puta pomažu upravo ovakvim tvrtkama u pronalasku partnera i investitora za daljnji rast i razvoj.

Upravo zbog toga za vašu mladu tvrtku može biti vrlo dobro prijaviti se na ScaleIT natjecanje i možda biti jedan od 15 scaleupa koji će se predstaviti na pozornici u Milanu ove godine. Lorenzo Franchini, osnivač programa ScaleIT, kaže kako su u izdanju iz 2018. godine “sudjelovala 32 međunarodna fonda, održano preko 100 sastanaka jedan-na-jedan između tvrtki i međunarodnih investitora, a kod odabranih scaleupa zabilježen je prosječan porast prihoda od 177% i 48% međunarodne prodaje.”

Na vama je samo da provjerite kriterije i uvjete za sudjelovanje na petom izdanju ScaleIT-a i prijavite se putem službenih stranica. Možda baš vaš scaleup bude prezentirao na pozornici ScaleIT-a pred predstavnicima investicijskih fondova i brendova kao što su Accel, Amadeus Capital, Draper Esporit, Iris Capital, Salesforce, Orrick i mnogi drugi.

Prijave za ScaleIT otvorene su još samo do 15. srpnja, a finalno natjecanje održat će se u Milanu 23. i 24. listopada.

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj