SaaStanak #9 "The A-Team"

SaaStanak #9 “The A-Team”

U suvremenom poslovnom svijetu, gdje se talent i inovativna korporativna kultura sve više cijene, SaaStanak poziva na svoj deveti meetup. Na ovom događaju, uz vodstvo vrhunskih stručnjaka polaznici će dublje uroniti u uzbudljive teme - kako privući najbolje talente, zadržati ključne igrače unutar tvrtke te njegovati kulturu koja omogućava poslovanju da cvjeta i raste.

Zašto biste trebali biti dio ovog događaja? Jer ćete od vrhunskih stručnjaka, koji su uspjeli uskladiti viziju, talente i kulturu kako bi stvorili iznimne organizacije, imati priliku čuti savjete, nove ideje te iz prve ruke čuti savjete vezano uz vaše poslovanje. SaaStanak #9 održat će se na hrvatskom jeziku te je potpuno besplatan za sve sudionike. Bez obzira na jezične barijere, ukoliko ste zainteresirani za umrežavanje, nemojte oklijevati doći jer smo uvijek otvoreni za razgovor na engleskom i drugim jezicima.

Panelisti – vrhunski stručnjaci iz industrije:

  • Marko Kučić, suosnivač kompanije Jenz, predstavit će studiju slučaja koja pokazuje dubok utjecaj jake kompanijske kulture na uspjeh organizacije. Jenz je pionirska SaaS platforma posvećena angažmanu zaposlenika.
  • Tomislav Grubišić, direktor kompanije Bornfight, dodatno će obogatiti diskusiju podacima iz opsežnih istraživanja provedenih od strane njegove uspješne ekipe na TABU.hr.
  • Jasmina Puškarić, voditeljica ljudskih resursa i kulture u kompaniji Lemax, podijelit će svoju jedinstvenu perspektivu iz prve linije vodstva u HR-u u SaaS industriji.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, ne propustite priliku i prijavite se što prije kako biste osigurali svoje mjesto na ovom obogaćujućem događaju!