SaaStanak 2024: Najpoznatiji SaaS meetup postaje konferencija!

SaaStanak 2024: Najpoznatiji SaaS meetup postaje konferencija!

Nakon brojnih SaaStanak meetupa koji su održani u Hrvatskoj i regiji, omiljena vrsta networkinga i razmjene iskustava u SaaS industriji po prvi put postaje dvodnevna konferencija u središtu Zagreba. 

SaaStanak 2024 konferencija je posvećena SaaS (Software-as-a-Service) industriji, namijenjena svima koji su zainteresirani za osobna iskustva i priče osnivača i izvršnih direktora (CXO) o putovanju od 0 do 10 milijuna dolara godišnjeg prihoda (ARR).

Pod nazivom ”Real stories of founders & CXO going from $0-10M ARR”, SaaStanak 2024 održat će se 11. i 12. lipnja u Petom kupeu, na adresi Trnjanska cesta 5, Zagreb.

Najveća SaaS konferencija u jugoistočnoj Europi ovog ljeta dolazi u Peti kupe

Konferencija će po prvi put donijeti stvarne priče poduzetnika i izvršnih direktora koji su skalirali u SaaS svijetu. Više od 400 sudionika, tijekom dva dana konferencije i brojnih popratnih eventova, imat će priliku upoznati kolege i osnivače iz SaaS industrije, razmijeniti iskustva i uživati u zanimljivim predavanjima, panelima, radionicama i networkingu kakav do sada još nije organiziran u jugoistočnoj Europi.

Dva su stagea, “Aspirational” koji naglašava priče foundera i “Operational” s produktivnim savjetima iskusnih SaaS operatora, a samo je jedan cilj – networking i razmjena iskustva s ciljem otkrivanja strategija i priča o tome kako doći do $10M ARR. 

Od nula do milijun – storytelling o uspjehu na putu do 10 milijuna godišnjeg prihoda

SaaStanak 2024 jedini je događaj takvog tipa u jugoistočnoj Europi koji nudi jedinstveno iskustvo za operatore proizvodnih tvrtki iz cijelog svijeta. Tema konferencije ”Real stories of founders & CXO going from $0-10M ARR” ističe neprocjenjive lekcije i osobne priče, pružajući sudionicima priliku da uče iz iskustva onih koji su već prošli sličan poslovni put.

Od prevladavanja početnih prepreka do implementacije skalabilnih strategija rasta, SaaStanak 2024 će pružiti konkretna rješenja i izvrsnu priliku za umrežavanje, kako za osnivače tako i za operatore.

Od voditelja u internacionalnim organizacijama do osnivača, ovo je dio potvrđenih predavača:

 • Amir Salihefendić, Founder of Doist
 • Sara Archer, VP of Sales at ChartMogul
 • Poya Osgouei, Founder of Modern GTM (Ex SaaStr)
 • Tim Groot, Founder of Grip
 • Tomislav Car, Founder of Productive
 • Nenad Milanović, Founder of CAKE.com
 • Vedran Cindrić, Co-Founder of Treblle
 • Bogdan Habić, Co-Founder of Tenderly
 • Ivan Burazin, Founder of Daytona
 • Marko Mišulić, Founder of Rentlio
 • Matija Nakić, Founder of Farseer

Uz razmjenu iskustava, znanja i priča s uspješnim ljudima koji su krenuli možda baš iz mjesta gdje ste vi sada, SaaStanak 2024 je savršena prilika za networking, ali i opuštanje uz brojne popratne evente i afterpartyje.

Najnovije informacije pratite na društvenim mrežama @SaaStanak – na LinkedInu, Instagramu i Twitteru/X. Ulaznice su dostupne na službenoj stranici.