SaaStanak #11

SaaStanak #11

U organizaciji SaaStanka te u suradnji s bonsai.tech, SaaS meetup donosi uvid u praktičnu uporabu AI alata u domaćim SaaS i Data/AI tvrtkama

SaaStanak s oduševljenjem poziva na novi meetup koji će se održati u Zagrebu, u prostorijama bonsai.techa u četvrtak, 30. studenog s početkom u 18 sati! SaaStanak #11 okuplja stručnjake iz B2B SaaS industrije kako bi istražili praktične primjene AI alata, posebno fokusirajući se na ChatGPT, u domaćim SaaS i Data/AI tvrtkama. Ovaj meetup bit će odlična prilika da se razmotri na koje načine i koliko učestalo se AI koristi te kako može oblikovati i unaprijediti naše poslovne proizvode i usluge.

Panel će se održati na hrvatskom jeziku, no pozivamo međunarodne govornike da nam se pridruže jer ćemo od 19 sati, u ugodnoj atmosferi, po običaju imati i druženje koje je odilna prilika za networking. Kao i obično, panelisti su stručnjaci iz svoje industrije koji će iz prve ruke prenijeti korisna iskustva:

  • ​Zvonimir Sabljić, Co-Founder @ GPT Pilot
  • ​Antun Tomašević, CPO @ Determ
  • ​Antonio Matušan, PM @ bonsai.tech
  • ​Moderator: Tina – Martina Horvat, Growth Team Lead @ bonsai.tech

Ovo je idealna prilika za produbljivanje razumijevanja procesa implementacije AI tehnologija u svakodnevno poslovanje. Predstavnici bonsai.tech-a, Tina i Antonio, podijelit će svoja iskustva i perspektive o koristima i procesima integracije ChatGPT-a i drugih AI alata. Također, Zvonimir i Antonio će podijeliti svoje spoznaje i iskustva vezana uz dodavanje AI funkcionalnosti postojećim i novim SaaS proizvodima.

Osim stručnih rasprava, ovaj meetup bit će prilika za opušteno druženje uz piće, hranu, te stvaranje veza unutar prijateljske zajednice koja dijeli interes za AI u poslovanju.

Broj mjesta je ograničen, stoga se registrirajte što prije kako biste osigurali svoje mjesto na događaju. Link za RSVP: https://lu.ma/saastanak11