Saas Engineers Mixer

Saas Engineers Mixer

Kao zagrijavanje za konferenciju, SaaStanak i Rentlio pozivaju vas na "Saas Engineers Mixer Meetup" u Hotelu A'mare u Zadru, 17. rujna 2023. godine, s početkom u 19 sati.

Nadolazeća Infobip Shift konferencija donosi mnogo toga zanimljivog, no prije samog početka koferencije, u pripremi je i uzbudljiv warm up meetup za sve entuzijaste i stručnjake u SaaS industriji. Ovaj događaj okuplja ljude iz SaaS industrije, prateće Infobip Shift konferenciju ili jednostavno sudionike zainteresirane za najnovije trendove u inženjeringu. Partneri SaaStanak i Rentlio meetup-a uključuju Infobip Shift, ShiftMag i Netokraciju.

Jedan od najvažnijih dijelova događaja bit će panel diskusija pod nazivom Modern SaaS Engineering, na kojoj će sudjelovati istaknuti stručnjaci iz industrije. Panelisti uključuju Pankracija Baraća (Head of Engineering, Rentlio), Vedrana Cindrića (CEO, Treblle), Jana Varljena (CTO, Productive), a moderirat će Ivan Brezak Brkan (Director of Developer Content, Infobip; Founder, Netokracija).

Panel će se baviti ključnim temama poput prelaska iz “radionice za programere” u “tvrtku za proizvode”, upotrebe umjetne inteligencije u SaaS industriji, najboljih praksi u upravljanju inženjerima i održavanju puta u konkurentske okoline.

S obzirom na ograničen broj mjesta, preporučujemo da se registrirate što je prije moguće na poveznici.