Rikon 2023.

Rikon 2023.

Najveća hrvatska konvencija fantastike, uskoro će otvoriti svoja vrata za vikend koji obećava nezaboravno iskustvo ljubiteljima fantastike, cosplaya, video igara i istočnoazijske kulture.

Ovogodišnji Rikon, koji će se održati od 29. rujna do 1. listopada u prostorima Filozofskog i Učiteljskog fakulteta na kampusu Sveučilišta u Rijeci, sprema se biti spektakularniji nego ikad prije te donosi niz zanimljivih predavanja, panela, radionica, kvizova, natjecanja, igara i turnira. 

Od petka 29.9. do nedjelje 1.10. program Rikona na kampusu uključuje panele, predavanja i kvizove o kultnim filmovima, robotici, stripovima, popularnim serijama, korejskoj filmografiji i zombijima. Također, tu je i Cosplay natjecanje, K-POP dance natjecanje, natjecanje filmske šminke, boardgame zona, gaming i e-sports zona, kreativne radionice i program posvećen Dungeons & Dragons igri. 

Ulaznice za Rikon dostupne su na web stranici, a bit će ih moguće kupiti i na licu mjesta. Najvažnije, Rikon je događanje za sve uzraste, s besplatnim ulazom za djecu do 14 godina. Nabavite svoje ulaznice i pripremite se za čaroban vikend!

Sve informacije o programu i cijenama ulaznica potražite na web stranici.