Repsly: Trgovina i industrija hrane i pića u doba pandemije

Repsly: Trgovina i industrija hrane i pića u doba pandemije

Repsly će ugostiti nekoliko svjetskih stručnjaka na temu trendova u trgovini i industriji hrane i pića u doba pandemije.

Panelom će moderirati direktor Repslyja Matthew Brogie, koji će ugostiti nekoliko svjetskih stručnjaka iz industrije hrane i pića. Tijekom razgovora koji će trajati sat vremena, govorit će se o tome kako se prodaja u trgovinama promijenila u ‘novoj normali’, kao posljedica pandemije. U panelu će sudjelovati:

  • Jack Belsito iz FirstBeverages je veteran industrije pića i čiji je trenutno cilj pomoći poduzetnicima koji tek ulaze u industriju;
  • Billy Bosch je suosnivač Be Well Nutrition, a najpoznatiji je po proteinskom shakeu Iconic;
  • Max Baumann iz Basemakersa stručnjak je za prodaju, influencer marketing i optimizaciju prodajnih procesa u industriji hrane i pića;
  • Jim Goldberg je direktor EMS Capitala i ReTrunk brendova te pionir u području grickalica bez glutena.

Sudionici će raspravljati o tome kako brendovi i trgovci reagiraju na nove zahtjeve potrošača. Komentirat će kako se veliki, ali i mali brendovi prilagođavaju novim uvjetima kroz promotivne aktivnosti, ali i pakiranje kako bi pobijedili u novim tržišnim uvjetima. Na online panel se možete prijaviti putem Repslyjeve web stranice.