Redefiniranje posla i života: budućnost rada novih generacija

Redefiniranje posla i života: budućnost rada novih generacija

Kako nove generacije redefiniraju pojmove karijere i uspjeha te koje izazove za poslodavce to donosi?

Kako se radoholizam zamijenio s integracijom privatnog i poslovnog života te na koje načine poslodavci s kvalitetnim DEI praksama u Hrvatskoj privlače i zadržavaju najbolje talente na sve izazovnijem tržištu rada? Odgovorr na ova pitanja će dati Domenico Pinto, autor knjige The Great Shift koja govori o promjeni mentalnog sklopa, integraciji privatnog i poslovnog i budućnosti radne snage.

Doznajte odgovore na ključna pitanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i DEI politika na konferenciji Redefiniranje posla i života: budućnost rada novih generacija u okviru EU sufinanciranog projekta Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce čiji je koordinator Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a Hrvatska zajednica županija i Spona Code partneri.

Stručnjaci i stručnjakinje iz javnog sektora, predstavnici poslodavaca te akademske zajednice podijelit će svoje znanje i iskustvo u promicanju raznolikosti i uključenja, budućnosti rada, ravnoteže između poslovnog i privatnog života te bolje zastupljenosti žena u menadžmentu kroz panel rasprave, predavanja, radionice i HR Knowledge Sharing.

Na konferenciji će najodgovornijim organizacijama javnog i privatnog sektora biti dodijeljen MAMFORCE Standard kao potvrda posvećenosti razvijanju i promoviranju raznolikosti, uključivosti, rodne ravnopravnost i obiteljske odgovornosti na radnom mjestu.

Više informacija i prijavnicu možete pronaći ovdje.