Reboot InfoGamer 2019.

Reboot InfoGamer 2019.

Najveći gaming sajam u Hrvatskoj, i jedan od najvećih svjetskih sajmova, vraća se u Zagreb ovog studenog. Reboot InfoGamer sredinom mjeseca opet će u glavnome gradu Hrvatske okupiti ponajbolje studije, tvrtke i partnere gaming industrije na poznatom prostoru Velesajma. 

Ove godine radi se o osmom izdanju sajma koji će se odvijati na više od 21 tisuću kvadratnih metara sajamskog prostora, a organizatori za ovo izdanje predviđaju više od 100 tisuća posjetitelja, kao i najveću dosadašnju izlagačku ponudu.

Tradicionalno, InfoGamer je poznat po ogromnoj količini gaming sadržaja koja lako može biti previše informacija za jedan dan. Ovogodišnje izdanje donosi sve ono što smo od InfoGamera očekivali, samo još veće, što je trend koji gledamo svake godine. Na sajamskom prostoru predstavit će se neke od najpoznatijih svjetskih gaming tvrtki kao što su Konami, EA, Activision, Ubisoft, te poznati hardverski brendovi AOC, MSI, HP, Asus. Sve skupa radi se o više od 200 izlagača.

I ove godine će dio sajma biti i veliki indie dio na kojem će se predstaviti više od 100 indie developera iz čitavog svijeta, a čeka nas i nikad veći community događaj u organizaciji A1 na kojem će se predstaviti regionalni streameri i YouTuberi.

Veliko LAN finale poznate regionalne A1 Adria League također se odvija na sajmu za vikend, a gledat ćemo finale Counter Strike, Clash Royale, Hearthstone i Dota 2 esport turnira uživo.

Ukoliko svoje ulaznice još niste rezervirali, možete to učiniti putem sustava Entrio.