Reboot Develop 2019.

Reboot Develop 2019.

Jedna od najvećih i najpoznatijih game dev konferencija, Reboot Develop, iduće godine postaje Develop Blue i u Dubrovnik dovodi nove sjajne govornike i priče iz industrije video igara.

Najveća regionalna konferencija industrije razvoja igara održat će se i 2019. u Dubrovniku, ali uz određene izmjene. Naime, kako je Reboot tim 2018. najavio otvorenje još jedne konferencije u Kanadi, Reboot Develop u Dubrovniku postaje Develop Blue. Sve ostalo? Ostaje isto.

I dalje će nas tako čekati ponajbolji govornici iz najvećih svjetskih studija za razvoj igara u sjajnom ambijentu Dubrovnika i njegovog Sheratona pred sam početak turističke sezone. Reboot Develop Blue će tako dočekati mnogo pripadnika 343 Industries, iz kojeg nam dolazi svjetski poznati Halo, a na Developu će govoriti Chris Hill, voditelj FPS odjela ovog studija, i Kiki Wolfkill, čiji je tim zaslužan za adaptaciju Haloa na televizijske ekrane.

Na Develop dolazi i Grzegorz Miechowski, CEO 11bit Studiosa koji stoji iza Frostpunka i This War of Mine, ali i Joachim Ante iz Unityja i Anya Combs iz Kickstartera.

Popis govornika nadopunjavat ćemo tijekom idućih mjeseci!