Ako razmišljate o radu i životu u Austriji, ovo je (besplatan!) webinar za vas

ABA – WORK in AUSTRIA

WORK in AUSTRIA i ADVANTAGE AUSTRIA organiziraju besplatan online webinar u kojem ćete saznati sve o prilikama za život i rad u Austriji!

Želite li istražiti mogućnosti života i rada u inovativnom austrijskom okruženju, uz vrhunski sustav socijalne sigurnosti i kvalitetnu zdravstvenu skrb?

Za koga je webinar namijenjen?

Webinar je namijenjen studentima, zaposlenicima te stručnjacima s područja IT, tehnike, strojarstva, farmacije, kemije, građevine i sličnih profesija, koji razmišljaju o preseljenju u Austriju.

Zašto Austrija?

Osim prekrasnih krajolika i bogate povijesti, Austrija nudi iznimne poslovne prilike i inovativna radna okruženja. Kroz webinar ćete imati priliku otkriti prednosti života u Austriji, uključujući izvrsne uvjete rada, snažan sustav socijalne sigurnosti te pristup vrhunskoj zdravstvenoj skrbi. Kvaliteta života u Austriji dodatno se ističe raznolikom kulturnom i slobodnom ponudom.

Što mogu očekivati?

Ova prezentacija pružit će vam sveobuhvatne informacije o agenciji ABA – WORK in AUSTRIA, uslugama i resursima koji su dostupni kvalificiranim radnicima i stručnjacima koji su zainteresirani za preseljenje u Austriju.

Poseban fokus se stavlja na osobe koje još nisu stanovnici Austrije, pružajući vam korisne informacije o kvaliteti života, pravnom okviru rada u Austriji, troškovima života, opcijama smještaja te relokaciji. Bez obzira jeste li student, diplomant ili stručnjak, imat ćete priliku dobiti opće informacije o životu i radu u Austriji.

Sudjelovanje na webinaru je potpuno besplatnoPrijava na WEBINAR.