PSD2 Meetup

PSD2 Meetup

Nakon vrlo posjećenog i uspješnog prvog meetupa, evo prilike i da pohodujete i drugi fintech meetup u organizaciji Fintech Camp-a i TIS grupe.

U dobro poznatom HUB385, od 18 do 19:30 na panelu će se raspravljati o aktualnoj temi “PSD2”. Sudionici panela su Privredna banka Zagreb, Erste&Steiermärkische bank, TIS grupa, Corvus Info i Aircash, a moderirat će ih Robert Ilijaš iz Identity Consortiuma.

Između ostalih, predstavnici spomenutih tvrtki dotaknut će se i ovih važnih pitanja:

  • Tjedan dana produkcije PSD2 sandboxa – kakav je status?
  • Učesnici na domaćem PSD2 tržištu – tko nudi što?
  • Postoji li interes banaka da se profiliraju kao TPP-ovi?
  • Budućnost kartičarskih tvrtki u PSD2?
  • Što dolazi poslije PSD2?

Agenda meetupa redom: od 18 do 18:45 trajat će rasprava sudionika o temi, nakon toga slijedi 15 minuta za pitanja publike, a poslije sudionike i publiku od 19 do 19:30 čeka networking uz kavu i kolačiće.

Svoje mjesto osigurajte prijavom na Meetup stranici događaja.

Misija Fintech Campa je stvoriti mrežu lokalnih zajednica pretežito istočne Europe i udružiti važna događanja i projekte iz područja Fintecha stoga redovito organiziraju meetupove u Rumunjskoj, Moldaviji, Mađarskoj, Finskoj, Hrvatskoj i Njemačkoj.

Primarna djelatnost TIS Grupe su inovativna poslovna rješenja u području IT-a, a glavne industrije u kojima nudi rješenja su financije, proizvodnja, transport i logistika te javni sektor. N tržištu djeluju od 1989. godine, a broje oko 120 zaposlenih, s uredima u Hrvatskoj, Sloveniji i Velikoj Britaniji.