Project Management Awards 2023

Project Management Awards 2023

Ova priznanje ne samo da predstavlja divljenje u stručnim krugovima već i označava dodatan korak u profesionalnom razvoju pojedinaca u ovom području.

IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia već dugi niz godina potiču razvoj profesije upravljanja projektima u Republici Hrvatskoj, pa tako već tradicionalno krajem godine stiže Project Management Awards – jedinstvena nagrada za najistaknutije projekte, voditelje projekata i istraživače. 

Naglasak je stavljen na predstavljanje odličnih projekata i talentiranih mladih voditelja, ali i onih starijih i iskusnijih. Kako bi natjecanje bilo pravedno s obzirom na godine i iskustvo, određeno je pet kategorija:

  1. Najbolji mladi voditelj projekta (do 35 godina)
  2. Najbolji projekt s mladim voditeljem (do 35 godina)
  3. Najbolji voditelj projekta (iznad 35 godina)
  4. Najbolji projekt (s voditeljem iznad 35 godina)
  5. Najbolje znanstveno istraživanje u području upravljanja projektima.

Prijaviti se mogu projekti koju su završeni u 2022. ili 2023. godini. Odluku tko će odnijeti nagradu donosi stručni evaluacijski odbor prema kriterijima definiranim na svjetskoj razini u skladu s međunarodno priznatim standardom IPMA Competence Baseline (ICB4).

Detalje o postupcima prijave možete saznati na službenoj stranici projekta, a prijave su otvorene do utorka, 7. studenog 2023. u 23:59 sati. Svečana dodjela nagrada održat će se 19. prosinca.