PRAV(n)I START(up) 2019.

PRAV(n)I START(up) 2019.

Ove godine se po prvi puta organizira pravna konferencija za studente PRAV(n)I START(up), a održat će se 27. travnja u prostorijama Stabla Znanja u Zagrebu.

Ovo je prva konferencija ove vrste kod nas, a nastala je kao rješenje problema pravne podrđke u poduzetništvu koje u hrvatskoj nedostaje, kažu iz organizacije. Osim toga, sudionici će biti upoznati i sa osnovnim financijskim aspektima poslovanja poduzeća, a o pravnim temama govorit će eksperti iz područja pravne i financijske znanosti.

Na konferenciji će se obrađivati teme iz područja financija i prava među kojima je i provođenje GDPR regulative u poduzećima, otvaranje paušalnog obrta i društva s ograničenom odgovornošću. Cijeli program će biti sastavljen od panela i predavanja ali i radionica gdje će sudionici moći primijeniti teoriju na praktičnom dijelu uz pomoć brojnih profesora i pravnih stručnjaka.

Konferencija se održava u organizaciji Udruge za razvoj liderstva Hrvatska, iz koje dodaju:

Još jednom pozivamo sve studente sa željom za pokretanjem vlastitih startupa da nam se pridruže na konferenciji i vide da pravni aspekti poduzetničke djelatnosti ne moraju biti toliko suhoparni i komplicirani kao što ih većina vidi. Slobodna mjesta na konferenciji se brzo popunjavaju stoga pozivamo sve zainteresirane da se brzo prijave.

Prijaviti se i možete putem obrasca na linku, a više informacija dostupno je na službenim društvenim mrežama događaja.