PMI Forum 2023.

PMI Forum 2023.

Budućnost je tu, oblikovana projektima i projektnim profesionalcima, koji će na PMI Forumu podijeliti svoje perspektive, znanje i iskustvo, a održat će se i razne praktične radionice.

Oblikovanje budućnosti uz projektni menadžment glavna je tema sedamnaestog PMI Foruma. Na predavanju o snazi projektne ekonomije vrijedne uvide o globalnom pomaku prema projektiranju i razvoju metoda rada u različitim sektorima i regijama podijelit će predsjednica Upravnog odbora globalnog PMI-a Jennifer Tharp (SAD), s ciljem osnaživanja menadžera na spremnost za promjenjivo poslovno okruženje.

Na raznim panelima o vještinama i perspektivama projekata i budućim zahtjevima te kako će oni utjecati jedni na druge govorit će i Aco Momčilović, predsjednik Global AI Ethics Institutea; Damir Medved, direktor EDIH Adrije; Marcus Glowasz, Data Coach i Transformation Strategist; Mario Protulipac, viši savjetnik za upravljanje projektima i strateško planiranje u WYG savjetovanju i Iva Gredelj, voditeljica ureda Uprave u Spanu, a moderator panela o izazovima o stvaranju održive budućnosti bit će Petar Štefanić, dugogodišnji novinar, danas komunikacijski savjetnik.

Cijeli program pronađite na poveznici.