Saznajte što je ORGANIC agility i kako može pomoći vašoj firmi

CROZ ORGANIC agility event

Agilno je danas riječ koju koriste svi - ali u velikoj većini slučajeva ne radi se o potpuno agilnim tvrtkama. Alternativa ovom pristupu je novi princip zvan ORGANIC agility.

U prostorijama tvrtke CROZ 18 studenog ove godine održat će se predstavljanje organizacijskog principa pod imenom ORGANIC agility, na kojem će predavanje održati začetnik ovog načina poslovanja Andrea Tomasini.

Ovaj pristup najjednostavnije se može opisati kao alternativa velikom broju struktura koje danas postoje u tvrtkama, a koje nisu dovoljno otporne na izazove i probleme s kojima se tvrtke svakodnevno suočavaju. Ovaj princip osmislio je Andrea Tomasini, jedan od osnivača tvrtke agile42. 

Andrea i CROZ tim će na ovom događaju predstaviti neke od glavnih alata koji se povezuju s ovim principom s naglaskom na OrgScan – alatom koji pomaže klijentima prikupiti saznanja i podatke o njihovoj vlastitoj organizacijskoj kulturi i procesu donošenja odluka.

Više o ovoj temi možete saznati u CROZ-u idući mjesec, a na edukaciju se možete prijaviti do 31.10. na email adresu: dogadjanja@croz.net.