New Europe Market 2019.

New Europe Market 2019.

Sedmo izdanje konferencije New Europe Market održat će se ove godine u Dubrovniku i okupiti profesionalce i vodeće stručnjake medijske industrije u svijetu i regiji. U mediteranskom ambijentu jednog od najljepših gradova svijeta tako će se i ove godine govoriti o novim dostignućima i trendovima u medijskoj industriji.

Do sada je na NEM-u sudjelovalo više od 2000 tvrtki i pet tisuća sudionika te se ova konferencija promaknula u jedan od ključnih događaja u regionalnoj medijskoj industriji. Neke od tvrtki koje su do sada poduprle NEM i na njemu sudjelovale su Deutsche Telekom, Comcast, Lionsgate, NBC i mnoge druge. Na ovoj se konferenciji osim predavanja i panel rasprava mogu i pogledati premijere novih programa lokalne i svjetske produkcije, a iz organizacije navode i velik naglasak na networking i druženje.

Govornici na ovogodišnjem izdanju konferencije još uvijek nisu poznati, ali zato znamo da se možete prijaviti za svoje ulaznice po ekskluzivnim first minute cijenama koje vrijede do 18. ožujka.