Netokracija & Peekator: Predstavljanje rezultata CX istraživanja za Hrvatsku

Netokracija & Peekator: Predstavljanje rezultata CX istraživanja za Hrvatsku

Nastavno na Netokracijin Digitalni doručak: Kako pružiti najbolji CX u doba krize? stiže ekskluzivno predstavljanje istraživanja CX Market Research Report for Croatia. Istraživanje je u svibnju proveo Peekator, startup koji se bavi analizom korisničkog iskustva metodologijom za promatranje CX-a kroz aktivatore i unikatna mjerenja, tako ispitujući najbolje prakse korisničkog iskustva.

U istraživanju su sudjelovale tvrtke iz 4 sektora (retail, banke, telekomi, bezalkoholna pića) te su za svaki sektor obuhvaćeni sljedeći tematski sklopovi:

  • korona kriza: kakvo je kupovno iskustvo bilo u pojedinim sektorima za vrijeme širenje pandemije koronavirusa, kako su zadovoljni pruženim uslugama i koja očekivanja imaju za budućnost
  • CX aktivatori: unutar kojeg su prvi puta koristili 24 čestice za istraživanje CX aktivatora (Elevation, Pride, Insight i Connection)
  • Peak-end: u istraživanje kupovnog iskustva uklopili su psihološku teoriju “vrhunca i kraja”, prema kojoj percepciju ljudi najviše oblikuju izvanredna iskustva koja su doživjeli u interakciji s pojedinim brendom / uslugom
  • lojalnost brendu: bihevioralni, kognitivni i afektivni aspekti lojalnosti
  • stavovi: iskustva, navike i preferencije ispitanika u pojedinim sektorima
  • marketinški kanali: vidljivost marketinških aktivnosti kroz sve kanale (televiziji, društvenim mrežama, internet oglašavanju općenito, u tisku i putem vanjskog oglašavanja)

Uz uvodnu riječ Netokracije i Peekatora, Marin Mrša (Peekator) i Andrijana Mušur Gabor (Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta) predstavit će rezultate istraživanja, dok će u panel raspravi stručnjaci iz Zagrebačke banke, Atlantica i A1 Hrvatska komentirati izazove za svoj sektor uz moderiranje Netokracijine Mije Biberović.

Kako se prijaviti na događaj?

Sve što trebate napraviti da biste iz prvog reda pratili predavanje i panel raspravu je prijaviti se besplatno putem prijavne forme. Svoj dolazak potvrdite i na Facebooku gdje ćete također moći pratiti meetup.