Motivacijska konferencija "Split Tech City"

Motivacijska konferencija “Split Tech City”

Split Tech City je prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, koje okuplja tvrtke, udruge, institucije, meetupe i pojedince.

S obzirom na to da različitim aktivnostima žele usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima te ih potaknuti na ostanak u Splitu, odlučili su organizirati događaj na kojem će mladi shvatiti da se MOŽE raditi posao koji volite i živjeti ispunjavajući život u svom gradu, bez iseljavanja. Iz Split Tech Cityja pojašnjavaju:

Motivacija se najbolje širi neposrednim prenošenjem iskustava, dijeljenjem lekcija naučenih metodom vlastitih grešaka i ukazivanjem na sve dobro, značajno i smisleno što se može postići ulaganjem u sebe, radom i neodustajanjem.

Zbog toga su na jednom mjestu odlučili okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili, pokrenuli uspješan posao koji vole – u svom gradu!

Njihove će vas životne i poslovne priče, kažu organizatori, zasigurno potaknuti na razmišljanje, a nadaju se i da će u mladima probuditi svijest da je njihova snaga u njima samima.

Slogan ove konferencije bit će “Živi lokalno, djeluj globalno!”, a više informacija možete saznati putem službene stranice ovog događaja.