Money Motion 2024.

Money Motion 2024.

MoMo2024 održat će se tijekom 21. i 22. ožujka na zagrebačkom Velesajmu, a ove godine očekuje dvostruko više sudionika s još više internacionalnih govornika.

Nakon prve uspješnice, na glavnu pozornicu konferencije vraćaju se Andrius Bičeika, Panagiotis Kriaris, stručnjak za financijske tehnologije i voditelj poslovnog razvoja u Unzeru, brzorastućoj platformi za internacionalna plaćanja, i Balázs Békeffy, predsjednik uprave OTP banke. Na pozornici pridružit će im se Meeri Savolainen, osnivačica i direktorica berlinskog pionira u osiguravateljskog tehnologiji INZMO, Péter Csányi, zamjenik izvršnog direktora i glavni direktor digitalnog sektora, te član Upravnog odbora OTP grupe, i Aleksandra Babić, direktorica za B2B i produkt marketing za Europu u Mastercardu.

Konferencija će pokriti sve relevantne teme industrije od bankarstva i osobnih financija, privatnosti i kibernetičke sigurnosti, umjetne inteligencije i blockchaina do digitalnog identiteta, InsurTecha i openbankinga te regulatorne tehnologije. Izložbeni prostor protezat će se na 1500 metara kvadratnih, a velika novost je i dodatna pozornica koja će se nakon prvog dana startup programa u drugom danu transformirati u podij za raspravu najnovijih tehnologija i potencijalnih trendova.

U prvom izdanju konferencije Money Motion na Startup pozornici od brojnih prijava odabrano je bilo deset obećavajućih timova. Oni su svoja rješenja pitchirali stručnom žiriju sastavljenom od predstavnika vodećih investicijskih fondova u regiji, a troje najboljih podijelili su nagradni fond od 5.000 eura. Glavni pobjednik bio je ViaBank, startup iz Bugarske s tehnologijom otvorenog bankarstva za plaćanje koji je sa sobom odnio ček za 3.000 eura. Prijave za startup pitch Money Motion 2024 već su otvorene, a nagradni je fond udvostručen na 10.000 eura. Prijaviti se možete na ovom linku.

Drugo izdanje Money Motion konferencije bit će popraćeno još bogatijim popratnim sadržajem. Uz već očekivan dobar provod u večernjim satima, organizatori planiraju brojne manje dodatne evente i aktivnosti tijekom same konferencije kako bi nadmašili prošlogodišnje iskustvo kojeg su se uzvanici prisjećali još mjesecima kasnije.

Trenutno su u prodaji Early Bird ulaznice za 169 eura, a svoju možete nabaviti na službenim stranicama konferencije ili na Entrio platformi.