Money Motion

Money Motion

FinTech konferencija dovodi 30 lidera industrije u Laubu.

Rast popularnosti digitalnih banaka, sve veći broj plaćanja digitalnim novčanicima, nagli pad kripto tržišta, priče o digitalnim identitetima i valutama centralnih banaka, teme su koje nemilosrdno diktiraju našu svakodnevicu, no istovremeno ostavljaju brojna neodgovorena pitanja. Zajedno s prelaskom na novu valutu, nikad većom inflacijom i kontinuiranim rastom troška za sve članove društva, ova pitanja nikada nije bilo važnije adresirati nego danas.

Tim stručnjaka hrvatske FinTech scene predstavlja Money Motion. Vodeća FinTech imena na tržištu – ASEE, Monri, UBIK i Mastercard – udružila su snage u organizaciji ove konferencije kako bi omogućili regionalnim profesionalcima i entuzijastima jedinstvenu priliku za razgovor s globalnim stručnjacima, razmjenu iskustava i znanja i stvaranje relevantnih poslovnih odnosa.

Money Motion, u partnerstvu s Nexi Grupom, dovest će u Laubu više od 30 lidera industrije i 50 brendova kako bi razgovarali o sadašnjosti i budućnosti FinTecha – jedne od najdisruptivnijih tehnologija našeg vremena. Sudionici i posjetitelji mogu očekivati dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rješenja na raskrižju tradicionalnog financijskog tržišta i najsuvremenijih tehnologija našeg vremena.

Kako se prijaviti?

Za pristup svim sadržajima konferencije dovoljna je jedna ulaznica koju možete nabaviti na platformi Entrio. Ulaznice izlaze u prodaju u ograničenim serijama. Prva serija blind bird ulaznica rasprodana je u manje od tjedan dana, a nova serija super early bird ulaznica u prodaji je od ponedjeljka 02. siječnja po cijeni od 79 eura.