Measure Camp Split

Measure Camp Split

Measure Camp koncept, koji je pokrenut 2012. godine, stiže u Split sa svojom poznatom nepredvidljivošću - program konferencije ostaje tajna sve do samog dana događaja.

Sudionici su ti koji će oblikovati agendu, teme i vrste predavanja, stvarajući tako dinamičnu atmosferu suradnje i razmjene ideja. Ova nekonvencionalna konferencija, koja se ističe svojom interaktivnom prirodom, pruža izvrsnu priliku za povezivanje s istomišljenicima iz cijelog svijeta. Stručnjaci iz područja digitalne analitike, oglašavanja i trackinga susrest će se kako bi raspravljali o ključnim temama, dijelili svoja iskustva i pronalazili nove inspiracije.

Teme koje će biti u središtu pažnje na splitskom Measure Campu obuhvaćaju širok spektar područja, uključujući pitanja privatnosti i usklađenosti podataka, budućnost digitalnog oglašavanja bez kolačića, napredne tehnike vizualizacije podataka i mnoge druge.

Measure Camp Split obećava biti ne samo mjesto učenja, već i prostor za izgradnju dugoročnih poslovnih veza i partnerstava. Sudionici će imati priliku naučiti, dijeliti svoja znanja i iskustva te se inspirirati novim idejama i trendovima u industriji digitalne analitike i marketinga.

Karte za događaj su besplatne i bit će puštane u fazama, počevši od 21. ožujka u 9 sati. Više informacija o događaju, kao i mogućnost registracije, dostupno je na službenoj web stranici Measure Camp Split. Pratite nas i na društvenim mrežama –  LinkedInu, Instagramu i Twitteru – kako biste ostali u toku s najnovijim vijestima i aktualnostima vezanim za konferenciju.