MBA Croatia: Okrugli stol o razvoju IT branše

MBA Croatia: Okrugli stol o razvoju IT branše

Na prvom MBA događaju 2019. godine, o iskustvima tvrtki koje nude softverske usluge ili rade softvere po narudžbi pričat će Tomislav Car, direktor Infinuma i Marko Linke, suosnivač Repslyja.

Udruga MBA Croatia, inače organizacija akademski obrazovanih stručnjaka, koji pohađaju ili su završili neki od MBA studija, prvo ovogodišnje predavanje (i okrugli stol) organizira na temu razvoja IT branše u Hrvatskoj, a gosti predavači su Tomislav Car, direktor Infinuma i Marko Linke, suosnivač Repslyja.

Nasuprot razvoju softvera po narudžbi, tvrtke koje nude softversku uslugu “na najam” rade puno drugačije i za drugačije korisnike. U takvim tvrtkama softver je samo jedan od elemenata usluge, a nerijetko je nadopunjen i konzultantskim uslugama. Upravo o principima i jedne i druge vrste poslovanja, njihovim tehnikama, ali i naučenim lekcijama kroz godine rada, imate priliku saznati od vodećih ljudi uspješnih hrvatski tvrtki koje su od malog startupa prerasle u ozbiljan biznis.

Više detalja o tome, ali i razvoju hrvatske IT industrije moći ćete čuti na predavanju koje će se održati 22. siječnja, s početkom u 18 sati, u Kongresnom centru Forum Zagreb (Centar Green Gold, Radnička 50, 1.kat)

Svoje ulaznice možete nabaviti putem Entrio sustava, za članove udruge događaj je besplatan, a za druge posjetitelje iznosi 80 kuna.

Želite li se uključiti u MBA Croatia – početak godine je pravo vrijeme!

Pri početku nove kalendarske godine, mnoge udruge i organizacije rade prihvaćaju nove članove. Ako ste dosad pratili rad MBA Croatia, ili želite u budućnosti, svakako uzmite u obzir da članovi imaju brojne pogodnosti, a među ostalima: besplatna predavanja i MBAonice.

Upravo se uskoro održava prva MBAonica na temu Vještina poslovnog umrežavanja, 29. siječnja 2019. Radionicu će voditi latvijska poduzetnica Dace Ulste, koja je u Hrvatsku došla s namjerom proširiti projekt poslovnog umrežavanja BNI.

Učlaniti se uvijek možete preko weba. Ako vas zanima rad udruge MBA Croatia ili bi možda željeli upoznati neke od članova, javite im se na info@mba-croatia.com ili 095 758 3654.