LET'S GROW! 2023

LET’S GROW! 2023

Glavna tema ovogodišnje konferencije Let'sGrow! je karijera.

Predviđena su brojna inspirativna i stručna predavanja, paneli i radionice na kojima će sudjelovati uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije. Cilj je brojčano pojačati ljudske resurse ICT industrije i potaknuti razvoj njihovih karijera u Istri te ujedno potaknuti mlade ljude da prepoznaju velike potencijale, ali i potrebe tržišta za budućim stručnjacima u toj najbrže rastućoj grani industrije, bez koje je današnji razvoj gotovo nezamisliv.

Cilj je konferencije Let’sGrow! postati glavno središte okupljanja i predstavljanja najvećih ICT stručnjaka i entuzijasta iz Istre, Hrvatske i svijeta, ponajprije kroz predstavljanje ICT tvrtki iz Istre, uz paralelne edukacije studenata i školovanih mladih ljudi i njihovo povezivanje s ICT tvrtkama.

Time se želi djelovati na karijerne mogućnosti studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti ta znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru, uz želju da svoj život i rad usmjere na Istru, baštineći sve kvalitete života koje Istra nudi.

Što sudionici mogu očekivati?

Više od 20 stručnih predavača te 25 izlagača sudjeluje na konferenciji, koja kroz cjelodnevni event želi motivirati studente i mlade ljude da prihvate nove tehnologije, educiraju se te svoju karijeru grade i život nastave u Istri, uz mogućnost rada sa „susjedom preko putaʺ, ali i cijelim svijetom.

Osim u predavanjima i panelima posjetitelji će moći sudjelovati na brojnim interaktivnim radionicama te na licu mjesta stvarati kontakte, saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti. Ulaz na konferenciju Let’sGrow! i dalje je besplatan za sve posjetitelje, a organizator je osigurao i određeni broj nagrada za posjetitelje i sudionike u natjecanjima.