LEAP Summit 2024

LEAP Summit 2024

LEAP Summit dovodi govornike iz Amazona i Binancea!

Julien Duval

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koje će na jednom mjestu okupiti domaću i globalnu elitu, predvodnike business&tech inovacija. LEAP će ponovno biti mjesto koje će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.

Ovogodišnje izdanje ugostit će više od 60 govornika na čak tri stagea. Glavni stage pod nazivom LEAP Track usmjeren je na multidisciplinarne teme te će na njemu nastupati svjetski poznata imena. Ideas&Tech Track pravo je mjesto za sve zaljubljenike u nove tehnologije, umjetnu inteligenciju, startupe i inovacije, kao i sve posjetitelje poduzetničkog duha. Sustainable Innovations Track posvećen je ESG temama, kao i pozitivnom utjecaju u zajednici, održivom razvoju i modi te zelenim inovacijama.

LEAP Summit kroz svoja je prijašnja izdanja dokazao kako je centralno mjesto okupljanja za sve lidere i predvodnike inovacija neovisno o industriji, kao i za one koji to tek žele postati. Prvi LEAP Summit organiziran je 2016. godine, a do sada je okupio više od 25.000 posjetitelja te preko 500 govornika i panelista iz više od 40 zemalja s vizijom umrežavanja, učenja, pomicanja granica i redefiniranja budućnosti.

Ovogodišnji LEAP Summit održat će se 15. i 16. svibnja u prostoru Sveučilišta u Zagrebu, SEECEL koji se nalazi u Novom Zagrebu.