LEAP Summit 2019

LEAP Summit 2019

4. međunarodni LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Zagrebu. Na konferenciji će predavanja održati više od 80 poznatih međunarodnih i hrvatskih predavača, a bogati networking program osigurat će međusobno povezivanje stručnjaka iz brojnih zemalja.

Fokus LEAP Summit konferencije stavlja se na multidisciplinarne teme koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz takav multidisciplinarni pristup LEAP okuplja sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu.

Jedan od istaknutih predavača kojega će te imati priliku slušati ove godine je Bibop Gresta, inovator i osnivač Hyperloop Transporation Technoloies, koji koristi nove tehnologije kako bi doveo kopneni prijevoz do brzine koja je dosad bila dostižna samo zrakoplovima. Hyperloop kao koncept prvi je predstavio Elon Musk 2013. godine, a koji je sada također u fazi realizacije.

Uz bogat program, na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. Budući da na LEAP Summit u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta networking program je formiran kako bi osigurao kvalitetne poslovne kontakte svim sudionicima koji će im pomoći u razvoju poslovanja te donijeti prilike za izvoz i nove suradnje.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije. Prijaviti se možete putem službenih web stranica.

Dodatne informacije o konferenciji dostupne su i na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.