Launch Health Tech

Launch Health Tech

Događaj će okupiti CEE zajednicu osnivača startupa, investitora, privatnih i javnih aktera u Health Tech ekosustavu. Održat će se u Bukureštu, kao službeni popratni događaj How to Web Conference.

Launch Health Tech organizira Launch Community, inicijativa How to Web konferencije, Google for Startupsa i InnovX-BCR-a, koja podupire poduzetnike u ranoj fazi da održivo rastu. Launch članovima daje pristup resursima, znanju, mreži koja obuhvaća mnoga profesionalna područja i događajima usmjerenim na industrije koje imaju veliki potencijal za budućnost, kao što su zdravstvene tehnologije.

Drugo izdanje događaja poziva osnivače startupa, investitore, dionike i predstavnike privatnog i javnog sektora i medija, iz cijele srednje i istočne Europe, koji su aktivni ili zainteresirani za tehnologije koje mogu poboljšati medicinske procese: uređaje, IT sustavi, biotehnologije, umjetna inteligencija, blockchain, aplikacije itd.

Krajnji cilj je poticanje inovacija u međunarodnom HealthTech ekosustavu i stvaranje pravog okruženja za njegove sudionike za učenje i povezivanje s potencijalnim novim partnerima, mentorima, investitorima, talentima ili kolegama poduzetnicima.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici događaja.