Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition

Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition

Dolazak proljeća u nama potiče asocijacije na sunce, cvat i ponovno rođenje prirode pa je tako i naš digitalni karanfil dobio dva nova pupoljka i nagovijestio novo proljetno izdanje Ladies of New Business: Moms (and Dads) Edition, koje se održava u utorak, 26. ožujka u prostoru Algebra LABa od 17 do 20 sati.

Netokracija, u suradnji s Algebra LABom, ove je godine odlučila progovoriti o roditeljstvu, a ponajviše o majčinstvu u digitalno doba.

Majčinstvo je divno, ali majčinstvo je i izazov, pogotovo u kombinaciji s razvojem karijere. U dinamičnom okruženju digitalne i tehnološke industrije, svaki izostanak s posla dodatno se potencira i znači manje posvećivanja razvoju karijere i poslovanja.

Postaju li majke, a i poneki očevi, zbog “pauze” posvećene brizi o djetetu zbog toga manje konkurentni? Ili pak majčinstvo donosi prednost u razvoju karijere o kojoj do sada nismo razmišljali?

Kako bi pronašli odgovore na takva, ali i još mnoga pitanja koja se javljaju u modernom roditeljstvu, pomogle su nam poznate majke digitalne industrije, poput: Manuele Šole, Irene Orlović, Anite Cvetić Oreščanin, Diane Kobas Dešković, Sandre Simonović, Ivane Blažoti Mijoč, Sonje Švajhler i Martine Friganović.

Sve informacije o konferenciji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj web stranici konferencije Ladies of New Business: Moms (and Dads). Požurite s prijavama – ulaz je besplatan, no broj mjesta je ograničen, posebice za program za klince od 6 do 12 godina koji će se održavati paralelno.

Sve novosti pratite i na Facebooku.