Ladies of New Business: Dame od UX-a

Ladies of New Business: Dame od UX-a

Pridruži se raspravi o položaju developerica, dizajnerica, project managerica i svih ostalih žena u UX industriji.

Naše 12. izdanje Ladies of New Businessa, uz podršku A1 Hrvatska, Fivea, Undabota i Bornfighta, bit će usredotočeno na korisničko iskustvo, odnosno, user experience (UX). Za one od vas koji vole naše #LadiesZG konferencije, ali nisu sigurni o čemu sada pričamo, user experience ili dizajn korisničkog iskustva odnosi se na proces poboljšanja – pogađate – korisničkog iskustva s nekim proizvodom kroz jednostavniju upotrebu tog proizvoda i jednostavniju interakciju između proizvoda i korisnika.

Također, ovo izdanje konferencije osvrnut će se na poslovno-privatne izazove s kojima se žene susreću u radu s dizajnom korisničkog iskustva.

Želimo motivirati žene u IT sektoru

Cilj Ladies konferencija jest motivirati žene da svoju karijeru usmjere prema ovom vrlo atraktivnom sektoru, koji tradicionalno broji više muškaraca nego žena, i potaknuti ih da podijele svoja znanja i stručnost s drugima, da razmijene iskustva i nauče nešto novo.

Pridružiti nam se mogu UX stručnjakinje i liderice, profesionalne dizajnerice, informacijske arhitektice, UX entuzijastkinje, ali i svaka od vas kojoj je potrebna inspiracija za početak karijere, motivacija da preokrene svoju karijeru ili jednostavno savjeti kako se nositi s izazovima rada u IT-u kao žena.

Pa će tako svoja bogata iskustva podijeliti u obliku predavanja:

Također, održati će se i panle rasprava koji će se usredotočiti na sve ono što trebate znati kad je u pitanju dizajn korisničkog iskustva. Na njoj će sudjelovati Iva Babić, Non-Core Product i Digital Platform Development Manager u A1 HrvatskaAntonija Butković, Core team member u IxDA Croatia; Ana Šeler, Voditeljica Design tima u Undabotu i Elena Crnković, Product Design Director u Bornfightu.

Kako sudjelovati?

Također molimo da svi polaznici, sukladno uputama Stožera, ponesu i svoje digitalne potvrde o COVID-u. Uz to, organizirat ćemo besplatno testiranje u certificiranoj poliklinici na dan događaja. Nadamo se da ćemo vam, usprkos specifičnoj situaciji u kojoj se nalazimo, pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo uživo! 🙂

Uz to, ovo je prva konferencija #LadiesZG koju održavamo uživo nakon dugo, nama predugo vremena, a kako bismo osigurali da će oni koji se prijave na nju doista i doći te kako bi nama, kao organizatoru, bilo jednostavnije znati na koliko posjetitelja možemo računati, uvodimo ulaznice po cijeni od simboličnih 50 kuna.

Svoju prijavu na Ladies of New Business: UX Edition možete napraviti ovdje.

Medijski sponzor je Zadovoljna.hr, a uz nju stoje sponzori Vina Tošić, POPUP kokice i Jana.