KUTEREVO prezentacija aplikacije LIKA APP

KUTEREVO prezentacija aplikacije LIKA APP

Saznajte sve o medijskoj aplikaciji Lika App i seriji edukacija o medijskoj pismenosti!

Uzbudljive promjene dolaze na medijsku scenu iz Prilika Grupe! Medijska aplikacija Lika App će vijesti najčitanijeg ličkog medija Lika Cluba, podignuti na višu razinu za sve dugogodišnje čitatelje ali i privući novu publiku.

Sve do trenutka službenog lansiranja Lika Appa, tim koji je posvećen realizaciji ovog projekta
priprema se za početak serije edukativnih predavanja o medijskoj pismenosti namijenjenih građanima i čitateljima.

Ekskluzivna prezentacija aplikacije Lika APP

S posebnim zadovoljstvom pozivamo sve građane da se pridruže predavanju koje će se održati 28. studenog s početkom u 19:00 sati u Seoskom domaćinstvu Butina u Kuterevu.

Ovo predavanje će biti prava prilika za ekskluzivan uvid u mobilnu aplikaciju Lika App, gdje će sudionici moći dublje istražiti značajke i funkcionalnosti aplikacije.

Program

Nakon predavanja i prvog uvida u aplikaciju, redakcija Lika Cluba biti će otvorena za razgovor i pitanja vezana uz Lika App i cijeli projekt kako bi pružio dodatne informacije, pojasnio detalje te slušao komentare i prijedloge za budućnost.

Ovo je prilika da se pridružite zajednici korisnika Lika Appa i budete među prvima koji će iskusiti budućnost informiranja o Lici. Mobilnu aplikaciju biti će moguće skinuti putem Google Play i Apple Store platformi od 27. studenog 2023.