KulenDayz 2024

KulenDayz 2024

Ove godine u Osijeku na KulenDayzima posjetitelje čeka preko 80 predavanja, treninzi, studije slučaja, program za djecu...

Osijek će od 30. kolovoza do 1. rujna 2024. ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz. Konferencija će se održavati na dvije lokacije – Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i novootvorenom IT Parku u Osijeku.

Otvorene su prijave za predavače, a kako saznajemo od organizacijskog tima, već imaju preko 100 prijava. Za sve sudionike, ulaznice su dostupne po 50% nižoj cijeni do 01.07.2024.

3 dana ispunjena edukacijom, novim poznanstvima i opuštenom atmosferom

U petak, 30. kolovoza 2024.

Pred-konferencijski treninzi održavat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s preko 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Paralelno, u IT Parku će se odvijati program KulenBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika te omogućiti sudionicima posjet job fairu.

U subotu, 31. kolovoza 2024.

Glavni program konferencije uključuje preko 80 predavanja i 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz, dok će svi uživati u nagradnim igrama, game-kutku i prilici za networking u opuštenoj atmosferi.

U nedjelju, 01. rujna 2024.

Dan je rezerviran za teambuilding na jednoj od atraktivnih lokacija u okolici Osijeka. Iako organizatori lokaciju još uvijek ne otkrivaju, sudeći po dosadašnjem iskustvu, možete očekivati nezaboravno iskustvo na području Slavonije i Baranje.

Pridružite se konferenciji koja se organizira isključivo zahvaljujući volonterima i entuzijastima iz IT zajednice. Ova inicijativa ima za cilj podržati mlade talente, poticati zajedničko druženje i pružiti priliku za profesionalni razvoj.

Za sve informacije, posjetite KulenDayz web stranicu!