KulenDayz 2023

KulenDayz 2023

KulenDayz najveća je lokalna IT konferencija koja se već 15. godina za redom održava u Osijeku, a okuplja nekoliko stotina sudionika iz svih krajeva Hrvatske i regije. Počela je kao Microsoft konferencija, ali joj se s vremenom pridružio i ostatak lokalne zajednice tako da su teme raznovrsne i pokrivaju gotovo sva područja IT-a.

Konferencija će se održati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku od 1. do 3. rujna.

Tech 101

U petak će se održati i treninzi iz web developmenta. Prijepodne su radionice na temu „Simple Microservice application using Java and Spring Boot“, a nakon ručka slijedi „Frontend application using React with Typescript“.

Subota je glavni konferencijski dan i predavanja će biti raznolika tako da pokriju što više tema. Ove godine po prvi put bit će organiziram poseban track pod nazivom „Tech 101 Powered by Infobip” kojem je ideja da predavanja budu laka za pratiti svima koji ulaze u svijet IT-ja, studentima i svim ostalim sudionicima konferencije.

Na programu vas očekuju:

KulenDayzi su specifični jer je naglasak na opuštenom tonu, a moto konferencije je Slow down. Priprema se i super retro gaming zona, a osim aktivnog šanka tijekom konferencije, i party u subotu. Sva organizacija se radi volonterski!

Za više detalja pogledajte web stranicu konferencije.