KulenDayz 2019. - Netokracija

KulenDayz 2019.

Najveća tehnološka konferencija u gradu Osijeku, KulenDayz, održat će se ove godine početkom rujna u gradu na Dravi. Ovogodišnji Kuleni odvijaju se u suradnji s Akademijom za umjetnost i kulturu, a mijenjaju i prostor – sa streljane Pampas konferencija se seli u baroknu Tvrđu, u prostor Rektorata i spomenute Akademije.

Više od 800 članova IT zajednice Osijeka i čitave regije dva će dana govoriti o najnovijim tehnološkim trendovima i to 11. godinu za redom na više od 50 predavanja i 10 paralelnih tematskih cjelina. Ove godine dodan je i novi tech dio konferencije koji podržava i FERiT Osijek. Uz konferencijski program koji počinje 7. rujna, za posjetitelje koji žele više tu je i predkonferencijski program dan ranije, a koji je ispunjen s 10 treninga iz različitih područja.

KulenDayz je konferencija koja je poznata po svom opuštenom pristupu ovim temama i dobroj atmosferi u najvećem gradu Slavonije, a iako će se lokacija ove godine promijeniti u odnosu na prošlih 10 izdanja, konferencija nastavlja svoj rast i razvoj. Besplatne ulaznice za događaj su “rasprodane”, ali ostalo je još ulaznica za plaćanje koje možete nabaviti na službenim stranicama.