KOMferencija 20.

KOMferencija 20.

20. izdanje KOMferencije postaje dvodnevni događaj i bavi se temom utjecaja i utjecajnika.

Najveća domaća konferencija o komunikacijama, KOMferencija, ove se godine dotiče goruće teme digitalnog društva: utjecaja i utjecajnika.

Na pitanja koja se dotiču utjecaja i njegovog djelovanja pokušat će odgovoriti strani i hrvatski komunikacijski stručnjaci, gospodarstvenici i poduzetnici kojima je komunikacija od presudne važnosti za poslovanje, dok će jedan od panela okupiti najpopularnije hrvatske utjecajnike – osobe koje su utjecaj i moć društvenih mreža pretvorile u vlastiti posao.

Govornici i predavači bit će vodeći domaći komunikatori koji će se okupiti na četiri ključna predavanja, četiri panela te na više od dvadeset radionica, debat razgovora i drugih formata. KOMferencija će ugostiti i stručnjake iz Microsofta, komunikacijskih agencija te mnogih drugih velikih tvrtki i agencija.

Dio KOMferencije organizatori su odlučili posvetiti panelu koji ističe važnost i utjecaj komunikacije u procesu predsjedanja Hrvatske Europskom unijom, što je trenutno jedna od gorućih tema u medijima. Paralelno s panelima i predavanjima, sudionici će se moći prijaviti na radionice koje će biti posvećene temama poput javnog nastupa, uporabi digitalnih medija u odnosima s javnošću i drugim aktualnim temama.

Early bird prijave otvorene su do 15. listopada 2019., a prijaviti se možete na službenoj stranici KOMferencije. Sve ostale informacije o predavačima, panelima i programu pratite na stranici konferencije te službenoj stranici KOMferencije.