Kako poslovati u Francuskoj: Razumijevanje pravnog, poreznog i radnog okruženja

Kako poslovati u Francuskoj: Razumijevanje pravnog, poreznog i radnog okruženja

Međunarodna mreža odvjetničkih društava GBL Alliance u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i agencijom Business France te odvjetničkim društvima Baklaja Igrić Tintor, Vaughan Advocats i Kovačević Prpić Simeunović organizira ovaj tjedan konferenciju Kako poslovati u Francuskoj: Razukmijevanje pravnog, poreznog i radnog okruženja.

Konferencija će se odvijati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, a na njoj će se govoriti o tome kako se bolje prilagoditi poslovanju na tržištu Francuske, države koja u posljednje vrijeme postaje sve zanimljivija kao središte za razvoj poslovanja.

Kroz predavanja iskusnih predavača posjetitelji konferencije saznat će više o tome kako razumjeti pravna, porezna i poslovna pitanja u vezi s poslovanjem u Francuskoj. Na konferenciji će govoriti istaknuti odvjetnici i poslovnjaci koji svoje poslovanje grade u Francuskoj.

Prijave su otvorene još samo danas, stoga ako ste zainteresirani za ulazak na tržište Francuske ne postoji bolje mjesto za vas ovog tjedna. Više informacija o programu možete pronaći na stranicama konferencije.