Investors Conference 2019.

Investors Conference 2019.

Nema ništa bolje od dobre ideje, ali često je najteže predstaviti tu ideju nekome tko može pomoći u njezinoj realizaciji. Zato je tu Algebrina Investors Conference na kojoj će se jedanaesta generacija startupa iz Algebrinog inkubatora predstaviti investitorima i poduzetnicima iz zemlje i inozemstva na cjelodnevnom događaju.

Stručni žiri tako će činiti predstavnici Funderbeama, Erste banke, Faster Capitala, Fil Rouge Capitala, Prosperus Investa, Intercapital Asset Managementa, South Central Venturesa i mnogih drugih institucija i tvrtki. U žiriju će se naći i Saša Cvetojević, Vlatka Šipoš iz Fivea, Monika Ivanović iz Infobipa, Livia Novaković iz Hrvatskog Telekoma, Ivo Špigel iz Perpetuuma, Marijana Šarlić Robić iz Algebra LAB-a, Davor Runje, Ines Šarić iz Diverta, Nikola Škorić iz Electrocoina. Netokracija će također imati svoje mjesto u žiriju, a startupima će pomagati naš Ivan Brezak Brkan.

Osim prezentacija stručnom žiriju, startupi će imati priliku slušati predavanja Marca Wesselinka, osnivača 12 startupa od kojih je čak četiri propalo. Marc danas radi kao voditelj alumni razvoja u Startupbootcampu Amsterdam i osnivač je Trimo-Venture capital 3.0. Osim Marca, planirano je i predavanje Damira Čička, konzultanta s bogatim iskustvom koji trenutno radi kao mentor startupima u Startupbootcam Smart City & IoT Amsterdam.

Da ne zafali zvjezdane inspiracije pobrinut će se poznati znanstvenik Korado Korlević, voditelj zvjezdarnice Višnjan, jedan od najpoznatijih otkrivača malih planeta na svijetu. Pod njegovim vodstvom Višnjan je postao najuspješnija zvjezdarnica na svijetu prema kriteriju NASA-e.

Događaj će se održati 11. travnja u Algebra LAB-u, a prijaviti se možete putem službenih stranica Algebra LAB-a.