Investiranjem do financijske slobode Vol. 3 (2024)

Investiranjem do financijske slobode Vol. 3 (2024)

Financijska sloboda je bezvremenska tema i o njoj uvijek treba pričati i težiti joj, pogotovo u društvu slabije financijske pismenosti kako bi donošenje odluka o novcu bilo optimalno i korisno kako za samog pojedinaca tako i za cijelo društvo.

Sudionici konferencije će putem četiri predavanja i dva intervjua jedan na jedan, steći uvid u jako bitna područja kao što su vođenje osobnih financija i kućnog budžeta, je li mirovina od koje se može bezbrižno uživati mit ili stvarnost, nasljeđivanje i imovinsko pravna zaštita, kako iskoristiti Fintech proizvode u svoju korist, što donosi legalizacija kripto ETF-ova za male investitore te trebaju li ulagati dio portfelja u njih, o trendu nekretnina u Hrvatskoj te kako kupiti nekretninu u okruženju rastućih cijena i kamatnih stopa.

Sudionici konferencije će biti u prilici i aktivno sudjelovati putem pitanja predavačima i panelistima. Također, u igri su i brojne nagrade sponzora pa bi bilo šteta propustiti ovu jedinstvenu konferenciju na kojoj možete dobiti puno praktičnih savjeta, bez previše teoretiziranja.

O detaljima konferencije, programu, rasporedu kao i predavačima, možete saznati više na službenoj stranici događaja, a karte je moguće kupiti preko sustava Entrio.

Popust od 20% možete ostvariti s kodom Netokracija.