Investiranjem do financijske slobode No. 2

Investiranjem do financijske slobode No. 2

Financijska sloboda je i ove godine hit tema nadolazeće Konferencije o investiranju koja će se ponovno održati na Algebra kampusu u Zagrebu u subotu, 30. rujna, s početkom u 10 sati.

Na konferenciji će se, kao i prošle godine, moći sudjelovati uživo, ali i online za sve one koji se tog dana ne mogu naći u Zagrebu. Prilika je to za sve koji imaju višak sredstava koje žele sačuvati od inflacije saznati, između ostalog, i kako se jednostavno pobrinuti za svoju mirovinu, ostvariti važne financijske ciljeve kroz investiranje te naučiti pravno zaštititi svoju imovinu.

Kako je bilo prošle godine, pogledajte OVDJE.

Sudionici konferencije će, kroz 5 predavanja i uvijek zanimljivi panel imati priliku saznati što o financijskim temama kažu vrhunski stručnjaci iz raznih područja. Kao i prošle godine, Konferencija će se dotaknuti svih klasa imovine, od sveprisutnih nekretnina do financijskih derivata, a njeni sudionici moći će na njoj i aktivno sudjelovati putem pitanja predavačima i panelistima. Također, u igri su i brojne nagrade sponzora pa bi bilo šteta propustiti ovu jedinstvenu konferenciju na kojoj možete dobiti puno praktičnih savjeta, bez previše teoretiziranja.

O detaljima konferencije, programu, rasporedu kao i predavačima, više na https://financijskapismenost.club/investiranjem-do-financijske-slobode-no-2/

Prijave su isključivo preko ENTRIO sustava https://www.entrio.hr/event/konferencija-investiranjem-do-financijske-slobode-no-2-14961

Rane prijave do 31. 8. omogućuju značajan popust od 30% na ulaznice, pa na vrijeme osigurajte mjesto na konferenciji i upoznajte sebi slične osobe koje zanimaju navedene teme.