Infobip Shift 2023

Infobip Shift 2023

Omiljeni hrvatski tehnološki događaj i ove će godine u Zadru okupiti tisuće posjetitelja te govornike, partnere i sudionike iz najvećih svjetskih kompanija.

Shift, Infobipova developerska konferencija, i ove će godine u Hrvatskoj okupiti sam vrh svjetske tehnološke zajednice. Zadarski Višnjik će 18. i 19. rujna ponovno ugostiti jedan od najvećih developerskih događaja u Europi te tisuće posjetitelja, kompanija i startupa iz cijelog svijeta.

90 govornika na 7 pozornica

Nakon rekordnog prošlogodišnjeg izdanja, te ovogodišnjeg američkog prvijenca, Shift u Hrvatskoj nastavlja rasti brojem sudionika i govornika, ali što je najvažnije – i kvalitetom sadržaja, najavljuje Mirna Opolcer, voditeljica europske Shift konferencije u Infobipu:

Imat ćemo više od 90 govornika koji će tijekom dva dana na čak sedam pozornica predavati o najvažnijim temama suvremene softverske industrije. Prema dosadašnjim podacima, očekujemo tisuće posjetitelja, a bilježimo i veliki rast prodaje ulaznica u SAD-u, Norveškoj, UK i Finskoj. Sve ovo nam potvrđuje koliko se Shift uspješno pozicionirao na globalnoj sceni te najavljuje još jedan događaj koji tehnološka zajednica ne smije propustiti.

Tematski, pozornice će obuhvatiti različite aspekte developerske profesije, među kojima su web programiranje, programiranje u cloudu i nikad aktualnija AI tehnologija. Poseban program održat će se i na Startup pozornici gdje će kompanije koje tek dolaze dobiti priliku za predstavljanje javnosti, ali i potencijalnim investitorima.

 

Tech divovi

Kao ni prijašnjih godina, ni ove godine Shift neće zaobići svjetski tehnološki divovi. Google, Cisco i Microsoft samo su neke od velikih kompanija čiji će stručnjaci na pozornicama Višnjika podijeliti svoje znanje. Poznata imena međunarodne i domaće tech scene naći će se i u EXPO dvorani gdje će 30 kompanija smjestiti svoje izložbene prostore, među njima Sentry, Bloomreach, Nginx, Sofascore i Reversing Labs.

Najvažniji dio svake konferencije je upoznavanje i širenje mreže poznanstava, a upravo to ćemo i ove godine omogućiti na Shiftu svim posjetiteljima. Uz EXPO dio gdje će se posjetitelji moći upoznati s kompanijama iz cijelog svijeta, sudionici će se moći družiti pod suncem u otvorenim dijelovima ili obaviti sastanak u poslovnim i lounge prostorima. Shift okuplja poduzetne, ambiciozne i kreativne ljude iz cijelog svijeta, te nikad ne znate gdje se može naći prilika za idući korak u karijeri.

Drugačija atmosfera

Bogati program konferencije dodatno će upotpuniti popratni zabavni sadržaj, nešto po čemu je Shift postao prepoznatljiv i čime se izdvaja od sličnih događaja. Uživanje u suncu i koktelima, isprobavanje superautomobila ili opuštanje na afterpartiju samo su neke od aktivnosti koje i ove godine očekuju sve posjetitelje Infobipove konferencije.

Shift konferencija je postala nezaobilazan događaj za developersku zajednicu, a program, govornici i produkcija ovogodišnjeg izdanja najavljuju još jedan događaj koji će upisati Hrvatsku na kartu svjetskih tehnoloških događaja.

Više o programu i ulaznicama možete saznati na službenim stranicama.